Caravaggio

I den søde juletid er Malerhjerne selvfølgelig gået med på moden og kommer i denne uge med et indspark til truecrime bølgen, der hærger over hele landet. I det nyeste afsnit skal vi over 400 år tilbage i tiden til den italienske barok, hvor en af de absolutte superstjerner hed Caravaggio. Ikke nok med, at mange af hans malerier er dystre og har voldelige motiver, så var Caravaggio selv i besiddelse af et dystert sind og havde til tider svært ved at kontrollere sit temperament – dette resulterede ofte i fatale handlinger der er medvirkende til, at han idag stadig er en af de mest kriminelle kunstnere i historien. Lyt med hvis du vil vide hvad der skete med en flabet tjener da Caravaggio skulle spise artiskokker på et italiensk osteria eller hvorfor han i en periode måtte flygte til Malta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *